Semestertider

Nu har semesterfirarna kommit igång på allvar..
I Vimmerby är det full fart nu när alla besökare kommer till Asrid Lindgrens värld, Näs, Bullerbyn, Virum älgpark och alla andra turistattraktioner i närområdet.
Andra tisdagen i juli alltså idag, brukar vara en magisk dag för Astrid Lindgrens värld. Det har varit den dagen under flera år som Astrid Lindgrens Värld har rekordmånga besökare. Vädret är också helt perfekt för en heldag där det vill säga växlande molnighet och 22 grader varmt. 

I våra hus finns nu massor av glada barnfamiljer. Vuxna  som är lite trötta efter en heldag på ALV och lyriska barn som springer omkring med Emilkeps och "Bösse". Några familjer ska till Astrid Lindgrens Värld nästa dag andra passar på att besöka Katthult, Bullerbyn eller något annat besöksmål. 
Andra familjer passar på att bara njuta av naturen oc h stillheten som finns på landet.

Hultsfred hämtar andan efter den avslutade Hultsfredsfestivalen och laddar om på nytt för den kommande helgen när Sonisphere-festivalen går av stapeln. Då får alla Metallicafans och sitt lystmäte i Hultsfred och som "grädde på moset" så kommer det ytterligare ett antal band under lördagen till detta event så kolla på rockpartys hemsida.
Vi får hoppas att vädret visar sig från sin bästa sida då.

Just nu sker massor av olika evenemang i våra trakter så glöm inte att kika i evenemangskalendern på turistbyråns sida eller på vår sidas länkar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0